Praktijk

Iedereen die in deze verwarrende tijd de koers wat kwijt raakt, zich geconfronteerd ziet met wezenlijke vragen en verlangt naar nieuwe antwoorden en innerlijke helderheid:
boek eens een coaching- of healingsessie.
Het geeft je leven een nieuwe impuls.

In mijn Praktijk, de pijler van al mijn werk, kijk, voel en denk ik met je mee. Liefde voor wat is, is mijn uitgangspunt.
Ik bied ruimte voor nieuwe inzichten en heling, emotioneel, fysiek, mentaal of geestelijk. Ik doe dit door te luisteren naar jouw verhaal en vraag. Door lastige vragen te stellen en feedback te geven vanuit mijn levenservaring en -wijsheid. Mijn steeds dieper thuis zijn in mijzelf en mijn invoelend vermogen, daarnaast mijn intuïtie en innerlijk weten  vormen een bron waaruit ik kan putten. Ik breng je weer in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde uit de goddelijke bron en je gaat ervaren dat je er een deel van bent. Je bent niet alleen en afgescheiden, je bent dat in wezen ook nooit geweest. 

Ik neem rustig de tijd voor gesprek, waarin je je kwestie kunt voorleggen en uiting geven aan je gevoel en gedachten daarover. Als je dat wilt kun je daarna plaatsnemen op de behandeltafel, je houdt je kleding aan. Ik werk met aanraking en lichte massage, een mooie manier om contact met je te maken en heling over te brengen. Daarnaast zijn helende klanken met mijn stem en edelsteentherapie een essentiële en waardevolle aanvulling, die ik, als ik dat zo voel, inzet voor diepere transformatie.

Voor wie is het?

Iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden, die haar of zijn leven serieus neemt, zich wil ontwikkelen tot een autonoom en liefhebbend persoon,  die de vragen en uitdagingen van het leven niet uit de weg gaat, maar wil zien als kansen om te groeien.


Ik kan veel betekenen voor  vrouwen, in het bijzonder in de derde levensfase, na die van meisje en vruchtbare vrouw.
De overgangsperiode is een periode die enorm transformerend voor je kan werken, de jaren daarna kan daardoor een authentieke en vruchtbare levensfase zijn, zoals je nog niet gekend hebt in je leven. Maar elke leeftijd is welkom! Ook kinderen en jonge mensen.

Bij voortdurende spanning, oververmoeidheid, burn-out, futloosheid of uitputting en depressie.
Bij eenzaamheid, een gevoel van nergens bij horen en geen verbinding kunnen maken, jezelf verloren en stuurloos voelen.
Als je geen voldoening ervaart in het leven wat je leidt of het werk wat je doet, bij een gevoel van zinloosheid en doelloosheid.
Bij een fundamenteel gevoel van onzekerheid, te kort schieten, niet voldoen aan de verwachtingen, faalangst of minderwaardigheidsgevoel.
Bij overgevoeligheid, hoogsensitiviteit, je vaak overprikkeld voelen, overvraagd en overbelast.
Als je verlangt naar thuiskomen in jezelf, comfortabel zijn in je lichaam, vrij en onafhankelijk.
Als je je los wilt maken uit ieder keurslijf, vooral die je bij je opvoeding hebt meegekregen, en wilt leven vanuit innerlijke autoriteit.
Bij allerlei vage fysieke klachten, dus oncomfortabel zijn in je lichaam, niet kunnen ontspannen, slecht slapen.

Wat brengt het je:

Innerlijke vrijheid en vertrouwen komen meer in je dagelijkse ervaring. Dwingende familiepatronen in je gedrag en negatieve informatie in je lichaam gaan oplossen.
Jouw leven wordt steeds meer echt, puur, JOUW leven. Juist daarmee ben je een waardevolle bijdrage aan de samenleving.
Je energie komt beschikbaar voor positieve keuzes en verdwijnt niet meer in zuigende gewoontes en overtuigingen. Je wordt helderder, je vindt antwoorden, je wordt autonomer, je leeft jouw waarden!, 
Ziektes hebben minder vat op je. Je voelt je meer één en verbonden in jezelf en met je omgeving. Niet angst maar liefde begint de basis te worden van je leven.


Naast losse sessies is het mogelijk een traject te kiezen. 
Dit zijn trajecten van vijf of drie sessies, waarbij je ook kunt kiezen in overleg voor een combinatie van coaching/healing in mijn Praktijk met kunstzinnige therapie in mijn Atelier.
In overleg kiezen we een hoofdthema voor jouw traject. 

Roept één van de trajecten iets bij je op, maar wil je er meer over weten, ik stuur je graag meer informatie of we hebben er telefonisch contact over. Ook een traject op maat, helemaal zoals bij jou past is mogelijk. Dan kun je het ook kiezen voor een intakegesprek van €35, samen kijken we dan hoe het beste traject voor jou er uit zi

LOSSE SESSIE

€75

per sessie

TRAJECT 5 SESSIES

€325

per traject

Heb je nog vragen bel me gerust.

Contact