Ontmoeting

Je bent welkom in mijn ontmoetings- en activiteitenruimte voor een leuke variatie aan interessante bijeenkomsten.

Alle zijn ze bedoeld als inspiratie om jouw weg te gaan naar jouw innerlijk thuis, een weg van heling en verlichting, op jouw manier en in jouw tempo. Verlichting bedoel ik in alle lagen en mogelijke betekenissen. Lees maar eens verder als het je interesseert.

Jouw leven wordt verlicht door groeiend inzicht en bewustwording. Je blik gaat voorbij de zwaarte van het puur materiele leven en je ziet dat je ook deel uit maakt van andere realiteiten waar liefde, oordeelloosheid en samenwerking normaal zijn. Je innerlijke kind komt weer tevoorschijn, je gaat de lichtheid van wie je oorspronkelijk bent een plek geven in je dagelijks leven, jouw leven wordt lichter, makkelijker, vrijer. 

Je omgang met anderen wordt daardoor ook lichter, opener en zorgvuldiger en je omgeving zal als vanzelf een beetje meegaan en profiteren van die lichtheid. Je gaat inzien dat je een deel bent van de natuur en de aarde en door jou groeiende liefde en heelheid zullen zij een stukje verlicht worden in hun zware last van misbruik en uitbuiting. We gaan weer, zoals bedoeld, met hen samenwerken om in de stof liefde te manifesteren en daarmee de evolutie naar eenheid met de Bron te ondersteunen.

Er is voor elk wat wils in de inspiratie die ik aanbied. 

Door op de onderstaande knoppen te klikken lees je meer over de inhoud van de verschillende mogelijkheden.

Cursussen EdelsteenmeditatieInspiratiekring