Expositie

Het is mijn wens om af en toe een kleinschalige verkoopexpositie te houden in mijn ontmoetingsruimte c.q. atelier. Ik nodig daartoe lokale of regionale kunstenaars uit hun werk te laten zien.

Ik kies daarvoor werk uit wat op één of andere manier associeert met de uitgangspunten van EigenAardig. Voor mij betekent dat werk dat ik ervaar als intuïtief of spiritueel, werk dat verbindt met de natuur of gemaakt is met natuurlijk, duurzaam of gerecycled materiaal. En ik moet het ook gewoon mooi, leuk of verrassend vinden. Op die manier ervaar ik kunst als een wezenlijke bijdrage aan een mooiere wereld, een gezondere samenleving. Het kan ons raken en inspireren voorbij ons denken. Er kan herkenning plaatsvinden in jezelf van iets waar nauwelijks woorden voor zijn en wat het alledaagse overstijgt.

Hiernaast een afbeelding van werk van mijzelf, dat 17 november  te  zien is tijdens de Inspiratiekring. Ik exposeer met meerdere collages, waarin ik materiaal van mijn moeder verwerkt heb en  geef een introductie op de cursus Mijn moeder en ik.