Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vind jouw eigen Medicijn in Levenskracht,-lust/jouw sexualiteit

juli 16 13:30 - 16:30

€120

Dit is het tweede thema in het tweede blok van het jaartraject ‘vind jouw eigen medicijn’. Je kunt je alleen opgeven. voor een heel blok van drie bijeenkomsten.

Dit tweede thema brengt ons bij een onderwerp wat nog niet altijd zo makkelijk eerlijk, open en zuiver over gesproken wordt in onze samenleving.

Goed om te weten dat het mij in deze middag gaat om jouw sexualiteit, los van relaties, jouw levenskracht en levenslust. Hoe vrij ben je daarin Wat is over heen gelegd aan verwachtingen, oordelen, wdang om aan te passen of om beschikbaar te zijn?

Wanneer jouw sexuele dat wil zeggen jouw scheppende energie vrijkomt, wordt er veel mogelijk wat onmogelijk leek, je wordt vitaler, gezonder, maar ook eerlijker in jouw grenzen en behoeftes.

Je krijgt een opdracht, oefening of meditatie aangeboden, je krijgt in een kleine groep veel ruimte  voor uitwisseling, je mag iets meenemen van en  soms weer  terug naar huis, er is ruimte in het moment voor wat zich aandient. En zo ga je  in een veilige sfeer waar in liefde  leidraad is, ontdekken via deze ingang waar jouw medicijn in jou verborgen ligt en wat er gezien wil worden.

 

De kosten van €120 zijn voor drie middagen

 

 

Gegevens

Datum:
juli 16
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€120
Site:
www.inspiratieplekeigenaardig.nl

Organisator

Adelheid Jochemsen
Telefoon:
0617009796
E-mail:
Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl
Site:
inspiratieplekeigenaardig.nl

Locatie

Inspiratieplek EigenAardig
Site:
inspiratieplekeigenaardig.nl

Voor de edelsteen- en kristalmeditaties vraag ik een vrije bijdrage voor wat het je waard is. De steen van die bijeenkomst is altijd te koop. 


Algemene informatie voor de verschillende onderwerpen vind je op de site, in Nieuwsbrief vind je meer informatie over de invulling per keer. 
Graag aanmelden voor iedere bijeenkomst.

No Comments

Add your comment