Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratie in coronatijd

september 29 19:30 - 21:00

vrije bijdrage

Wie heeft er niet behoefte aan  inspiratie die iets voor je betekent in deze verwarrende tijd?  Hebben de bekende grote media kanalen veel impact op je, begint angst en onzekerheid, twijfel en verwarring steeds meer je denken en handelen te beïnvloeden? Zoek Je een plek waar in liefde en warmte verbinding gemaakt wordt en je iets krijgt aangereikt dat ergens over gaat. Dat stof geeft tot nadenken, dat je helpt om jouw waarheid helder te krijgen en innerlijk te groeien.We wisselen uit over de impact dat het virus, maar vooral de maatregelen daarom heen, op jou hebben. Ik bied inspiratie aan om in jezelf te kijken:  wat doet het met me, wat vind ik er eigenlijk van, hoe ga ik er mee om in liefde voor mijzelf en mijn omgeving, hoe vind ik rust en balans in mijzelf.

Vrouwen en mannen van alle leeftijden zijn welkom!

Vrije bijdrage

Gegevens

Datum:
september 29
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
vrije bijdrage
Site:
www.inspiratieplekeigenaardig.nl

Organisator

Adelheid Jochemsen
Telefoon:
0617009796
E-mail:
Adelheid@inspiratieplekeigenaardig.nl
Site:
inspiratieplekeigenaardig.nl

Locatie

Inspiratieplek EigenAardig
Site:
inspiratieplekeigenaardig.nl

Voor de edelsteen- en kristalmeditaties vraag ik een vrije bijdrage voor wat het je waard is. De steen van die bijeenkomst is altijd te koop. 


Algemene informatie voor de verschillende onderwerpen vind je op de site, in Nieuwsbrief vind je meer informatie over de invulling per keer. 
Graag aanmelden voor iedere bijeenkomst.

No Comments

Add your comment