Atelier

In mijn Atelier begeleid ik je in je creatieve expressie met materiaal uit de natuur naar aanleiding van wat er speelt in je leven. Ik bied heel divers materiaal aan en praktische tips. Door mijn opleiding tot bloemiste en vooral mijn levenslange ervaring met plantaardige decoratie kan ik je inspireren en technisch begeleiden.

Ik nodig je uit om ook iets mee te nemen van thuis of uit de natuur wat jou aanspreekt in het thema waaraan je werkt. Door dat erin te verwerken gaat je werkstuk krachtiger voor je spreken.


Wat brengt het je:

De schoonheid en diversiteit van het materiaal bieden een geweldige kans om jezelf te laten spiegelen. Onbewuste emoties en motieven kunnen zichtbaar worden. Je wordt je bewust van de onvoorwaardelijke liefde die de natuur in zich draagt. Je gaat dieper beseffen dat jij daar onderdeel van bent. Je zult daardoor verzachten, met minder oordeel naar jezelf kunnen kijken. Je wordt geheeld in je innerlijk kind.

Verwerking door creativiteit

Iedereen gaat in haar of zijn leven voortdurend door verwerkingsprocessen heen. Trauma’s uit je kinderjaren, je jeugd of heftige gebeurtenissen in de loop van je leven, het heeft verwerking nodig. Als we daar aan voorbij gaat, vindt vroeg of laat stapeling plaats, met vervelende gevolgen als fysieke klachten en emotionele instabiliteit, psychische verwarring en blokkade van je innerlijke ontwikkeling. 

Trajecten

Verder raad ik je aan, als je dieper in wilt gaan op wat aandacht vraagt in je leven, om te kiezen voor een traject. In de trajecten kan ik naar behoefte coaching/healing in mijn Praktijk combineren met sessies in mijn Atelier. Die combinatie kan elkaar heel mooi aanvullen . 

LOSSE SESSIE

€75

per sessie

TRAJECT 5 SESSIES

€325

per traject

LEUKE TIP!! Naast individuele sessies kun je ook een eenmalige groepsactiviteit organiseren in mijn atelier. Mooi om met je vrienden of vriendinnen, je collega’s of familie op die manier bezig te zijn, ieder voor zich of aan een gezamenlijk werk en zo je wilt een bepaald thema op deze manier zichtbaar te maken.

Dit kan gecombineerd worden met een biologische lunch. Bel voor afspraak en prijzen. Voor 4 tot 8 personen.

Bel me gerust als je nog vragen hebt.