Expositie

Het is mijn wens om een paar keer per jaar een kleinschalige verkoopexpositie te houden in mijn ontmoetingsruimte c.q. atelier. Ik nodig daartoe lokale of regionale kunstenaars uit hun werk te laten zien.

Ik kies daarvoor werk uit wat op één of andere manier associeert met de uitgangspunten van EigenAardig. Voor mij betekent dat werk dat ik ervaar als intuïtief of spiritueel, werk dat verbindt met de natuur of gemaakt is met natuurlijk, duurzaam of gerecycled materiaal. En ik moet het ook gewoon mooi, leuk of verrassend vinden. Op die manier ervaar ik kunst als een wezenlijke bijdrage aan een mooiere wereld, een gezondere samenleving. Het kan ons raken en inspireren voorbij ons denken. Er kan herkenning plaatsvinden in jezelf van iets waar nauwelijks woorden voor zijn en wat het alledaagse overstijgt.

Vanaf eind januari wordt de nieuwe expositie verzorgd door Jacintha Kogelman. Zij is creatief kleur- en natuurcoach en intuïtief kunstenares.
4 februari komt ze tijdens het eerste Tafelgesprek van dit jaar vertellen over haar passie en geeft ze een toelichting op haar kleurrijke werk. Haar werk spiegelt haar eigen innerlijke zoektocht. Zij drukt daarmee uit welk innerlijk proces op dat moment bij haar speelt. Dit maakt haar werk heel persoonlijk, en soms ook heel herkenbaar. 
15 maart is er nog een open zondag van 13.00-17.00 uur. Jacinta is aanwezig om haar werk toe te lichten.
Haar expositie hangt nog tot eind maart. 
Zie ook onder Agenda.

Ken je een kunstenaar die voldoet aan mijn wensen, fijn als je me dat doorgeeft. Ik ga dan contact leggen.