Inspiratiekring

Ik nodig regelmatig iemand uit om een presentatie te geven in deze kring. Het is in mijn beleving belangrijk in kleine kring bij elkaar te komen, elkaar werkelijk te ontmoeten rondom wezenlijke thema’s, die gaan over ons leven, ontwikkeling en innerlijke groei. En hiermee verdieping en inspiratie te ervaren. In mijn plek is daarvoor een mooie, helende en veilige sfeer waarin je jezelf mag zijn.

De vraag is wel dat het, passend bij de doelstelling van mijn plek, een thema is rondom de thema’s spiritualiteit,  kunst, duurzaamheid of eerlijk voedsel. Hiervoor is maximaal een half uur de tijd. Daarna is er nog ruimte om vragen te stellen of over dit onderwerp in gesprek te gaan. De uitwisseling is een belangrijk onderdeel. Hiermee kunnen we elkaar leren kennen en herkennen, elkaar inspireren of gaan samenwerken. Ik nodig mensen uit, maar voel je je gemotiveerd om een keer jouw verhaal te delen, neem zeker contact met me op, we gaan kijken of je past in dit programma.

15 september: presentatie van Karen Put.
Een veelzijdige vrouw die vele activiteiten
voor vrouwen aanbiedt naast haar praktijk voor individuele consulten.
“Mijn geschiedenis staat aan de basis van mijn passie. Mijn hart raakt ontroert bij het ervaren en zien van groei en ontwikkeling in mijzelf en de mensen om mij heen. Die ontroering is ook de motivatie voor mijn werk, met
daarin een speciale liefde voor vrouwen.” www.karenput.nl
Vrije bijdrage, graag aanmelden.

Maximaal 6 personen. We zitten in een kring, waarbij de mogelijkheid is afstand te bwaren als dat je wens is.

Kijk verder in Agenda