Praktijk

In mijn Praktijk, de pijler van al mijn werk, begeleid ik je vanuit de onvoorwaardelijke liefde van moeder Aarde en de bovenwereld naar jouw innerlijk thuis, naar wie je van oorsprong bent. Ik doe dit door te luisteren naar jouw verhaal en vraag. Door je vragen te stellen en feedback te geven vanuit mijn levenservaring en -wijsheid. Mijn natuurlijke verbinding met moeder Aarde, mijn steeds dieper thuis zijn in mijzelf en mijn invoelend vermogen vormen een bron waaruit ik kan putten. Ik doe daarnaast energiewerk vanuit afstemming op de Bron, op helende Liefde, die universeel aanwezig is. Ik ben daarin kanaal voor helende frequenties.

Na een gesprek ter inleiding, nodig ik je uit op de behandeltafel, je houdt je kleding aan. Ik breng heling vanuit mijn intentie, maar ik zie aanraking en lichte massage ook als een belangrijke manier om contact met je te maken en heling over te brengen. Daarnaast zijn helende klanken met mijn stem en edelsteentherapie een essentiële en waardevolle aanvulling, die ik, als ik dat zo voel, inzet voor diepere transformatie.

Voor wie is het?

Mijn focus ligt vooral op vrouwen in en na de overgang.
De overgang is een periode die enorm transformerend voor je kan werken, de jaren daarna kan daardoor een authentieke en vruchtbare levensfase zijn, zoals je nog niet gekend hebt in je leven. Maar elke leeftijd is welkom! Ook kinderen en jonge mensen.
Bij voortdurende spanning, oververmoeidheid, burn-out, futloosheid of uitputting.
Bij eenzaamheid, een gevoel van nergens bij horen en geen verbinding kunnen maken, jezelf verloren en stuurloos voelen.
Als je geen voldoening ervaart in het leven wat je leidt of het werk wat je doet, bij een gevoel van zinloosheid en doelloosheid.
Bij een fundamenteel gevoel van onzekerheid, te kort schieten, niet voldoen aan de verwachtingen, faalangst of minderwaardigheidsgevoel.
Bij overgevoeligheid, hoogsensitiviteit, je vaak overprikkeld voelen, overvraagd en overbelast.
Als je verlangt naar thuiskomen in jezelf, comfortabel zijn in je lichaam, vrij en onafhankelijk. Als je je los wilt maken uit ieder keurslijf, vooral die je bij je opvoeding hebt meegekregen, en wilt leven vanuit innerlijke autoriteit.
Bij allerlei vage fysieke klachten, dus oncomfortabel zijn in je lichaam, niet kunnen ontspannen, slecht slapen.

Wat brengt het je:

Innerlijke vrijheid en vertrouwen komen meer in je dagelijkse ervaring. Dwingende familiepatronen in je gedrag en negatieve informatie in je lichaam gaan oplossen.
Jouw leven wordt steeds meer echt, puur, JOUW leven. Juist daarmee ben je een waardevolle bijdrage aan de samenleving.
Je energie komt beschikbaar voor positieve keuzes en verdwijnt niet meer in zuigende gewoontes en overtuigingen.
Ziektes hebben minder vat op je. Je voelt je meer één en verbonden in jezelf en met je omgeving. Niet angst maar liefde begint de basis te worden van je leven.


Ik raad je aan om te kiezen uit een van de trajecten die ik aanbied naast losse sessies. Juist de combinatie is mijn specialiteit.
Dit zijn trajecten van vijf of drie sessies, een combinatie van coaching/healing in mijn Praktijk met kunstzinnige therapie in mijn Atelier.
Vier trajecten: Verwerking, Innerlijk kind, Moeder aarde en vrouwelijke kwaliteiten, Man-vrouw balans en Heilig huwelijk in jezelf.

Roept één van de trajecten iets bij je op, maar wil je er meer over weten, ik stuur je graag meer informatie of we hebben er telefonisch contact over. Ook een traject op maat, helemaal zoals bij jou past is mogelijk. Dan kun je het beste kiezen voor een intakegesprek van €35, samen kijken we dan hoe het beste traject voor jou er uit ziet.

LOSSE SESSIE

€75

per sessie

TRAJECT 5 SESSIES

€325

per traject

Heb je nog vragen bel me gerust.

Contact